Historiek van onze zaak

Evi is eigenlijk niet meer aan haar proefstuk toe: vele jaren voor ze zelfstandig werd, werkte ze al in verscheidene winkels in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Maar toch was een winkel van haarzelf haar grote droom. En daar startte dus het verhaal van deze winkel, in september 1999, bij het plaatsen van de eerste handtekening onder de aankoopakte voor het pand.

Het was toen allemaal heel nieuw voor ons. En alles kwam, door omstandigheden, in een stroomversnelling. Met Valentijn 2000 moest alles klaar zijn, terwijl we pas op 16 december 1999 de sleutel van het pand aan de Geraardsbergsestraat officieel in ontvangst mochten nemen.

Met de hulp van de juiste mensen, konden we op 12 februari 2000 klinken op een nieuw begin. Iets waar we niet van wisten waar het ons brengen zou, maar waar we met volle moed tegenaan gingen. Het begin was niet makkelijk, maar wat we voor onze inspanningen en investeringen terug kregen, was in geen woorden te vatten. Tot op de dag van vandaag, hebben we ons dit nog niet beklaagd.

En in 2007 wilden we echt eens een stap verder gaan, een nieuw concept schrijven voor Ninove. En na een zoektocht doorheen deze gezellige stad, besloten we uiteindelijk onze oorspronkelijke locatie, intussen bij elke klant bekend, te behouden. Weliswaar volledig in het nieuw.
Dus andermaal de handen uit de mouwen, en net als bij de allereerste start, gebeurde dit in een supersnel tempo. Onze jaarlijkse vakantie ruilden we in om 4 weken nadien alweer te klinken op een (her)nieuw(d) begin.

Hopelijk vinden jullie het eindresultaat even tof als wij :-)